Sní vaše ratolest o tom, že z něj jednou vyroste nový Jaromír Jágr? V tom případě jistě dobře ví on i vy, že pro to musí udělat proti svým vrstevníkům něco navíc! Co takhle navštívit HFL Training Center v Praze a věnovat se dalšímu rozvoji svých bruslařských dovedností? Svěřte se do rukou bývalých extraligových hokejistů!


Na hmotě trenažéru se bruslí v klasických bruslích

Na ledě se může doslova vznášet po absolvování tréninků na bruslařském trenažéru Skatemill! Ten se nejvíce podobá běžeckému pásu, ale je delší a širší. Místo gumového běžícího pásu se nacházejí lamely z umělé hmoty, přičemž tato hmota je jakýmsi umělým ledem, který je ideální pro bruslení v klasických bruslích.


Skatemill je ideální pro různé druhy tréninku

Bruslařský trenažér Praha je synonymum pro Skatemill v HFL Training Center. Zaměřit se je možné na technický, kondiční, silový i silově-vytrvalostní trénink.


Technický trénink

Při technickém tréninku je důraz kladen na správný postoj těla, odraz i kladení nohou. Významnou úlohu má i správné přenesení a koordinace činnosti horní a dolní části těla. Zaměřit se je možné i na správný úchop hole při bruslení.


Kondiční trénink

Skatemill se využívá i pro zlepšení fyzické kondice a při intervalovém tréninku. Zlepšení trénovanosti nejlépe poznáte podle změn tepové frekvence, kterou tento přístroj automaticky měří.


Silový a silově-vytrvalostní trénink

Při tréninku síly se uplatní také funkce naklápění Skatemillu a využívání různých stupňů zátěže. Opomenout není možné i rozvoj rychlosti a výbušnosti. Bez těchto vlastností to v současném moderním hokeji zkrátka nejde!


Skatemill pomůže i po zranění

Bruslařský trenažér Skatemill je určen pro začátečníky, výkonnostní hráče i profesionály. Jeho služeb využívají i hráči, kteří se chtějí co nejrychleji vrátit do formy po prodělaném zranění, protože umožňuje dobruslit promeškaný čas. Vyzkoušejte tuto technickou vymoženost, která vás může opět posunout o krok blíže vašim snům!

Befit

HFL Training Center je tréninkové centrum v Praze kde Vám pomůžeme zlepšit herní dovednosti a kondiční schopnosti. Zaměřujeme se především na hokejové hráče

Beranových 140, budova C4, Praha 9, 199 00

Kontakt

info@hfltrainingcenter.com

+420 775 907 600

PO – PÁ 8:00 - 20:00

©2024 HFL Training Center - Hosted on VPS server

Search